Mihai Mosoi & Alex Nichita - 21 Februarie 2019 - DuDa Live Music Lounge - Bucuresti

Home Blog Mihai Mosoi & Alex Nichita - 21 Februarie 2019 - DuDa Live Music Lounge - Bucuresti
Mihai Mosoi & Alex Nichita - 21 Februarie 2019 - DuDa Live Music Lounge - Bucuresti

21 Februarie 2019
DuDa – Live Music Lounge,
Constantin Noica 181A, Bucuresti
Acces public ora 20:00, intrarea libera.

   Avand un repertoriu variat, de la piese proprii pana la coveruri interpretate in maniera personala, combinatia vocii puternice a lui Mosoi acompaniat de chitara si energia dezlantuita a lui Nichita la vioara iti vor face din seara de joi una cum nici nu gandeai.

   Mihai Mosoi, nascut in anul 1990 in orasul Busteni, a avut primul contact cu muzica la varsta de 6 ani cand a inceput sa studieze pianul iar mai apoi la varsta de 14 ani fiind puternic influentat de muzica formatiilor Beatles si Phoenix se apuca de chitara si de voce. La 15 ani a fondat primul sau proiect muzical formatia N.e.g.a.t.i.v. cu care a avut concerte timp de 11 ani in toata tara. In timpul liceului studiaza in paralel la Scoala de arta Tiberiu Brediceanu din Brasov iar pe perioada primei facultati (Facultate de Istorie) participa la concursuri de Folk unde obtine premii fruntașe. Studiaza in prezent la Conservatorul din Bucuresti sectia Jazz Compozitie. A cantat/colaborat cu formatiile Phoenix, Forevermore si N.e.g.a.t.i.v.

   Alexandru Nichita, in varsta de 29 ani, a studiat vioara de la 7 ani, iar in ultimii 10 ani activeaza pe scena reusind sa colaboreze cu diversi artisti din lumea folk-ului si nu numai! Are in portofoliu un album lansat alaturi de Proiectul Tivodar, iar acum este colaborator cu Spitalul de Urgenta, cu grupul de comedie Voua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.