25 mai, Concert Methadone Skies

Home Blog 25 mai, Concert Methadone Skies

Sambata, 25 mai, Methadone Skies canta pentru prima oara in Brasov si cu ocazia aceasta prezinta si cel mai nou album, „Different Layers of Fear”, care a fost lansat pe data de 10 mai 2019. Concertul va avea loc in „Rockstadt” si va incepe la ora 20:30.

Methadone Skies este o formatie din Timisoara, activa din 2009, ea abordand un mix eclectic de psychedelic si stoner rock/metal cu diverse influente precum post rock, doom metal si rock progresiv. Grupul nu si-a impus niciodata limite in experimentele sale, de aceea fiecare din cele 3 albume lansate pana in 2019, imbina stiluri diferite provenite in principal din jam session-uri. Anul curent marchează si aniversarea de 10 ani a cvartetului timișorean, iar cel mai bun mod de a o celebra este prin muzica noua si concerte.

Despre „Different Layers of Fear” mentionam ca acesta contine 7 piese ce au un total de 72 minute. Materialul prezent este cel mai divers si grandios, lasand in fundal stoner rock-ul, focusandu-se pe elemente de post rock, doom metal, rock psihedelic si rock progresiv. Chiar si asa, identitatea muzicala a trupei a ramas intacta, extinzandu-si in schimb orizonturile muzicale.

Invitatii speciali ai celor de la Methadone Skies in acest concert sunt baietii de la Black Water, un proiect nascut din pasiunea acestora pentru curentul new wave al anilor ’90 in general dar si pentru muzica celor de la Depeche Mode in special. Aparuta initial ca un duo format din Silviu Pop si Sikorsky (Marius Muntean), componenta actuala a trupei este: Silviu Pop – vocals, Teo Ardeleanu – guitars, Marius Muntean – keyboards, guitars, electronics, Catalin Ciolan – bass si Alex Halmagean – drums.

Mai multe detalii aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.