23 mai, Concert Toulouse Lautrec

Home Blog 23 mai, Concert Toulouse Lautrec
23 mai, Concert Toulouse Lautrec
Toulouse Lautrec lansează noul album „X” pe 23 mai în Club Control (Bucuresti)

La 10 ani de la înființare, trupa care se afla pe locul 96 cu albumul „Heroes” in Top 100 albume romanesti din toate timpurile (realizat de Romania Rock), lansează al patrulea album de studio, intitulat simplu „X”. Concertul de lansare va avea loc pe 23 mai la București în Club Control (open doors 20:00), ocazie cu care veți putea de asemenea gusta din vinul „Toulouse Lautrec X” lansat de către formație și promovat cu ocazia aniversării. Biletele la concert se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua de distribuție IaBilet la prețul de 40 de lei (presale) și 50 de lei la intrare.

Pe noul album Toulouse Lautrec veți regăsi piese lansate recent ca „La început”, „O lume mai bună”, „Pot să merg și singur”, dar și piese în primă audiție.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Mai multe detalii aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.