10 august, Vama Veche, Grimus la Papa la Soni

Home Blog 10 august, Vama Veche, Grimus la Papa la Soni
10 august, Vama Veche, Grimus la Papa la Soni

Sâmbătă, 10 august, clujenii de la Grimus se întorc în Vama Veche pentru un concert la mare, la Papa la Șoni! Concertul începe de la ora 23:00 iar biletele se găsesc în avans aici acestea costă 40 de lei în presale și 50 de lei la intrare, în seara concertului.

Cu mai bine de 12 ani de activitate, Grimus au devenit o trupă-fanion a mișcării alternative de la noi din țară. Au lansat până acum patru albume de studio, cel mai recent – „Unmanageable Species” – în primăvara anului 2018, și au avut concerte în deschiderea unor mari artiști internaționali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian, Moby.

„Unmanageable Species”, cel mai nou album Grimus, este o colecție de nouă piese diverse, abordând genuri precum rock alternativ, synth pop sau new wave. Pe parcursul noilor cântece Grimus, instrumentațiile discrete se întrepătrund cu versurile melancolice contribuind la crearea unei atmosfere particulare pe întreg materialul.

Cu compoziții când energice și optimiste, când profunde și pline de semnificații, Grimus aduc cu ei întotdeauna un spectacol sincer, elegant și plin de vitalitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.