Termeni si Conditii

Home Termeni si Conditii

Utilizare. Conditii generale

Utilizarea www.romaniarock.ro de catre utilizatori constituie acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos si acordul utilizatorilor de a se conforma conditiilor precum si a modificărilor sale. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea www.romaniarock.ro

Utilizatorii www.romaniarock.ro sunt de acord că folosesc serviciile pe propriul lor risc. Nu putem garanta functionarea fara intrerupere sau fara erori. Nu ne asumam responsabilitatea si nu putem fi trasi la raspundere pentru niciun prejudiciu, nici pentru virusii care va pot afecta echipamentele computerizate sau alte proprietati in urma accesului, utilzarii sau navigarii pe www.romaniarock.ro sau datorita descarcarii oricaror materiale, date, texte, imagini, materiale video sau audio existente.

Echipa Romania Rock nu poate garanta ca informatiile expuse pe www.romaniarock.ro sunt in totalitate corecte, complete si de actualitate. Exista posibilitatea ca acestea sa fie neactualizate inca de la venirea/primirea sau realizarea lor. Materialele de pe www.romaniarock.ro includ fotografii, text, imagini, materiale video si audio ce nu pot fi copiate, reproduse, republicate, descarcate, prezentate, difuzate sau transmise in vreun fel fara acordul Romania Rock.ro.

Materialele si informatiile accesate prin www.romaniarock.ro

Continutul si design-ul www.romaniarock.ro si baza de date colectata de la utilizatori reprezinta proprietatea www.romaniarock.ro si sunt protejate de legislatia in vigoare in Romania in privinta drepturilor de autor si a drepturilor conexe.
Este interzisa reproducerea partiala sau totala a materialelor sau a pozelor fara acordul scris al proprietarului www.romaniarock.ro.
Copertile si alte lucrari grafice/video/audio prezentate sunt proprietatea intelectuala a caselor de discuri sau a autorilor si sunt folosite in scop informativ.

Modificarea termenilor si a conditiilor

Echipa Romania Rock isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe functionarea www.romaniarock.ro fara o notificare scrisa. Romania Rock.ro nu poate fi facuta raspunzatoare in fata utilizatorilor sau a unei terte parti daca isi va folosi dreptul de a modifica sau intrerupe functionarea www.romaniarock.ro.

Romania Rock.ro poate schimba prezentele conditii de utilizare ale www.romaniarock.ro in orice moment, fara o notificare in prealabil.

Prezentele conditii de utilizare vor fi guvernate si vor fi construite in concordanta cu legislatia Romaniei, excluzand prevederile care intra in conflict cu aceasta. Utilizatorii www.romaniarock.ro sunt de acord sa se conformeze in exclusivitate jurisdictiei curtilor judecatoresti ale Statului Roman. Prezentul regulament propus www.romanairock.ro nu are semnificatie contractuala si se doreste a fi cu titlu informativ.